browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Om föreningen

Terrariehobby
Det är många i Sverige som har terrarium med grod- och kräldjur hemma. Under de senaste decennierna har denna hobby vuxit och idag är det inte ovanligt att ha t.ex. en orm eller ödla som husdjur. Tack vare det stora intresset för dessa djur kläcks och föds det varje år mängder av ungar av olika arter i fångenskap, vilket innebär att det är ganska enkelt och billigt att köpa en reptil eller amfibie.

Vår förening
Göteborgs Herpetologiska Förening, GHF, bildades 1967 och har sedan starten varit en förening för oss som är intresserade av grod- och kräldjur (herptiler). Att gå med i GHF ger Dig möjligheten att träffa folk som delar Ditt intresse för grod- och kräldjur. Det finns nästan alltid någon i föreningen som kan ställa upp med hjälp om det skulle behövas.

Vad gör föreningen?

  • Vi arrangerar medlemsmöten på Naturhistoriska Museet i Göteborg. På dessa möten brukar det komma en eller flera föredragshållare. Det visas bilder och ibland har någon med sig levande djur. Efter mötet tar vi en fika ihop eller går ut och äter något. Våra möten är ett bra tillfälle att ”tjöta” lite med andra medlemmar!
  • Under våren passar vi på att komma ut i naturen för att få se våra svenska grod- och kräldjur. Under andra delar av året besöker vi offentliga terrarier och reptilmässor.
  • Som medlem i GHF får du två tidningar; GRODBLADET och SNOKEN.
  • GHF arrangerar i oktober varje år Västsveriges största reptilmässa. Givetvis går du som medlem in gratis.

Om du vill gå med i Göteborgs Herpetologiska Förening, se här!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>